Reviews

Review Cahoots

Review-Header-Cahoots

👨‍👩‍👧‍👦  2-4 spelers            ⏳  20 minuten            👶️  vanaf 8 jaar        🎲  White Goblin Games          🌍   Nederlands

Inhoud

Omschrijving

In Cahoots staat samenwerking centraal! Voldoe aan de opdrachtkaarten met 4 kaarten die in 4 stapels naast elkaar liggen. Let op: je mag alleen kaarten spelen die matchen met de kleur of het nummer van de voorgaande kaart op de stapel. Werk samen en voltooi alle opdrachten zonder te bespreken wat elke speler op hand heeft. Kunnen jullie alle stapels paars of oranje maken? Of de waarde van alle kaarten precies 10 maken?

Cahoots

12,95

Review

Het spel blijft uitdagend, doordat er heel veel verschillende opdrachtkaarten zijn. Hierdoor is geen enkel spel hetzelfde. Het spel speelt makkelijk en snel. Het is leuk om een keer samen tegen het spel te spelen i.p.v. tegen elkaar. Doordat je niet met elkaar mag praten weet je niet welke kaarten de ander in zijn hand heeft en blijft het spannend wat je medespeler gaat doen.

Wij spelen dit spel vaak op beginnersniveau. Het is erg uitdagend en niet makkelijk om van het spel te winnen. Toch wil je door blijven spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *