Toont alle 19 resultaten

Anti-winterdip pakket

Oorspronkelijke prijs was: €99,85.Huidige prijs is: €89,95.

Speelgoed van het Jaar pakket

Oorspronkelijke prijs was: €54,90.Huidige prijs is: €49,95.

Party Pakket

Oorspronkelijke prijs was: €74,85.Huidige prijs is: €70,95.

Dierenpakket

Oorspronkelijke prijs was: €86,85.Huidige prijs is: €81,95.

Escape pakket

Oorspronkelijke prijs was: €58,85.Huidige prijs is: €49,95.

Pakket Exit

Oorspronkelijke prijs was: €47,85.Huidige prijs is: €44,95.

Pakket Kwakzalvers van Kakelenburg 2

Oorspronkelijke prijs was: €87,85.Huidige prijs is: €84,95.

Tegellegpakket

Oorspronkelijke prijs was: €97,85.Huidige prijs is: €87,95.

Pakket Ticket to Ride

Oorspronkelijke prijs was: €63,90.Huidige prijs is: €60,95.

Pakket Everdell

Oorspronkelijke prijs was: €110,90.Huidige prijs is: €95,95.

Pakket 2 voor 4-jarigen

Oorspronkelijke prijs was: €56,85.Huidige prijs is: €49,95.

Pakket Machi Koro

Oorspronkelijke prijs was: €28,90.Huidige prijs is: €25,95.

Pakket 1 voor 2 personen

Oorspronkelijke prijs was: €49,85.Huidige prijs is: €43,95.

Pakket Wingspan

Oorspronkelijke prijs was: €108,85.Huidige prijs is: €96,95.

Pakket Azul

Oorspronkelijke prijs was: €49,90.Huidige prijs is: €44,95.

Pakket Kwakzalvers van Kakelenburg

Oorspronkelijke prijs was: €62,90.Huidige prijs is: €59,95.

Pakket Boonanza

Oorspronkelijke prijs was: €25,90.Huidige prijs is: €22,95.

Ticket to Ride Europe pakket

Oorspronkelijke prijs was: €54,90.Huidige prijs is: €49,95.

Pakket 1 voor 3-jarigen

Oorspronkelijke prijs was: €52,85.Huidige prijs is: €47,95.

Spellenpakketten

Wil je een paar nieuwe spellen kopen, maar heb je geen zin of tijd om wat spellen uit te zoeken? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau om iemand te geven en vind je één spel net te weinig? In dat geval hebben wij de oplossing: een leuk spellenpakket! Naast losse spellen kun je bij De Spelletjeskamer namelijk ook terecht voor kant-en-klare pakketten bestaande een aantal spellen. De pakketten stellen wij persoonlijk samen. Om de keuze voor je makkelijker te maken hebben wij een aantal varianten gecreëerd. Dus kijk gerust in het bovenstaande assortiment om te ontdekken welke spellenpakketten wij aanbieden!

Spellenpakket van De Spelletjeskamer

De pakketten met spellen van De Spelletjeskamer zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ze kunnen spellen bevatten van verschillende uitgevers, maar ook van één bepaald uitgever. Zo hebben we 999 games spellenpakketten. Daarnaast vind je bij ons ook pakketten van bijvoorbeeld White Goblin Games. Naast de uitgever kan ook inhoud van de pakketten afwisselen. De spellenpakketten kunnen bijvoorbeeld zowel kaartspellen, dobbelspellen als bordspellen bevatten.

Waarom een pakket met spelletjes kopen?

Door een pakket vol spellen bij ons te kopen, ben je vaak goedkoper uit dan wanneer je de spellen los koopt. Daarnaast hebben we rond de feestdagen altijd diverse spellenpakketten in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig kerst spellenpakket. Verder hebben de pakketten een afwisselende inhoud, dus houdt onze webshop goed in de gaten!

Naast de goedkope prijs en variatie zijn spellenpakketten ook gewoon leuk om te geven, om te krijgen en om jezelf cadeau te doen. Je koopt in immers één keer meerdere spellen om te spelen. Hierdoor heb je misschien in één klap wel drie nieuwe spellen om te leren. Daarnaast zijn onze pakketten met spellen ook leuk om cadeau te doen. Gaat bijvoorbeeld een vriend(in) op zichzelf wonen? Dan is de kans groot dat hij of zij nog weinig spellen bezit. Hoe leuk is het dan om hem of haar een spellenpakket cadeau te geven! Uiteraard kun je zo’n pakket met spellen ook uitermate goed geven als verjaardagscadeau.

2 persoons spellenpakket

Soms is het lastig om leuke spellen voor 2 spelers te vinden. Veel spellen zijn namelijk te spelen vanaf 3 spelers. Daarom hebben wij een speciaal 2 persoons spellenpakket. Hierin zitten spellen die altijd vanaf 2 spelers te spelen zijn. Hierdoor kan het zo zijn dat er een spel bijzit die alleen te spelen is met twee spelers of een spel die je ook met 4 personen kunt spelen.

Feestdagen spellenpakketten

Eigenlijk hoort bij elke feestdag een apart spellenpakket. Daarom hebben wij rond kerst een speciaal kerst spellenpakket online staan. Aangezien de zomervakantie voor de jongeren onder ons ook praktisch een feest is, stellen wij ook pakket met spellen samen die uitermate geschikt zijn om te spelen op vakantie. De meeste spellen in dit pakket zijn bijvoorbeeld makkelijk te spelen op een kleine tafel en zijn klein verpakt, zodat je deze makkelijk mee kunt nemen op vakantie. Kortom, voor elke feestdag of andere speciale dagen zijn speciale spellenpakketten beschikbaar!

Jouw pakket met spellen duurzaam verzonden!

Dus heb je interesse in een pakket vol leuke, nieuwe spellen om te ontdekken? Of zoek je nog een leuk cadeautje voor iemand die wel geniet van een spelletje spelen? Werp dan direct een blik op het assortiment bovenaan de pagina. Wanneer je het gewenste pakket hebt toegevoegd aan je winkelwagen, dan kun je de bestelling plaatsen. Tip: bij bestellingen met een waarde van €50,- of meer worden er geen verzendkosten gerekend.

Daarnaast streven wij van De Spelletjeskamer ernaar om ons steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. Daarom worden al onze spellenpakketten verzonden in gerecycled verzendmateriaal. Zo gebruiken wij alleen dozen gemaakt van gerecycled golfkarton. Voor opvulmateriaal maken wij onder andere gebruik van shredder karton. Dit is opvulkarton gemaakt van gebruikte dozen. Verder vermelden wij alle belangrijke informatie, zoals wat in de doos hoort te zitten en het bestelnummer, op een digitale factuur en het verzendlabel. Hierdoor is er geen papieren pakbon nodig. Uiteraard bestaat het verzendlabel ook uit gerecycled papier.