Toont alle 22 resultaten

Dobbelspellen

Zoek je een leuk, toegankelijk spel om even gezellig te spelen of wil je een dobbelspel kopen waar de hele familie aan mee kan doen? Neem dan eens een kijkje in het bovenstaande assortiment verkrijgbaar bij De Spelletjeskamer! Bij ons vind je namelijk echt voor ieder wat wils. Zo hebben we leuke dobbelspellen voor 2 personen en spellen voor grotere groepen. Uiteraard vind je ook inmiddels bekende varianten zoals ‘Clever’, ‘Regenwormen’ en ‘Qwixx’ in ons assortiment.

Dus wacht niet langer! Scroll omhoog en voeg het gewenste spel gelijk toe aan je winkelwagen om een bestelling te plaatsen. Voor meer informatie kun je gerust verder lezen.

Leuk dobbelspel kopen

Dobbelspellen worden vanzelfsprekend gespeeld met dobbelstenen. Geluk is bij deze spellen een belangrijke factor en dat maakt elk spel of iedere ronde weer een nieuwe ervaring. Doorgaans hebben dit soort spellen tevens een lage drempel. Dat wil zeggen dat vrijwel iedereen mee kan doen. Zo zijn velen van ons ook opgegroeid met het dobbelspel Yahtzee. Hierdoor is het ‘Roll & Write’-genre de laatste jaren dan ook erg populair geworden. Bij deze spellen gooi je een x aantal dobbelstenen en het resultaat van je worp noteer je op een speciaal blaadje.

Een ander voordeel aan dobbelspellen is dat ze altijd een compact formaat hebben. Zo heb je vaak geen grote tafel nodig om te kunnen dobbelen. Bovendien zijn de doosjes waarin deze spellen komen ook klein van formaat. Hierdoor stop je gemakkelijk een leuk dobbelspel in de vakantietas. Verder is een dobbelspel vaak snel en interactief.

Zoek jij nog een leuk dobbelspel om te kopen voor jezelf of iemand cadeau te doen? We verkopen onder ander de leuke spellen: Qwixx, Clever, Regenwormen, Ka Pai en Perudo. Deze spellen zijn op dit moment erg populair. Nieuwsgierig geworden? Kijk direct bij onze dobbelspellen. Misschien vind je het lastig om te kiezen. Daarom lichten wij hieronder twee bekende spellen kort toe.

Clever

Een erg populair spel op dit moment is ‘Clever’ van ontwerper Wolfgang Warsch, uitgebracht door 999 games. Normaal gesproken hebben dobbelspellen een erg groot kanselement. Bij Clever wordt die kans geminimaliseerd, want ook lage waardes zijn interessant bij dit spel. Clever is inmiddels uitgebreid met een extra variant, namelijk ‘Dobbel Zo Clever’. Bij dit spel zijn de regels hetzelfde, maar nieuwe kleurcategorieën zorgen voor variatie en een nieuwe speel beleving.

Regenwormen

‘Regenwormen’ is tevens een populair dobbelspel, wij zijn zelf ook fan van dit spel. Het spel duurt vaak een half uur en is klein verpakt. Hierdoor kun je het overal mee naartoe nemen. Daarnaast zijn de regels niet ingewikkeld en het is makkelijk te spelen. Bovendien heb je geen grote groep mensen nodig. Het spel is al te spelen vanaf twee personen. Je kunt risico nemen tijdens dit spel, maar pas op dat je niet te veel risico neemt! Dan kun je namelijk snel veel stenen verliezen.

Heb je Regenwormen al te vaak gespeeld? Dan is de ‘Regenwormen uitbreiding’ iets voor jou! De uitbreiding geeft een nieuwe twist aan het spel.

Voor 2 spelers

Het fijne aan dobbelspellen is dat veel spellen met 2 spelers gespeeld kan worden. Zo zijn de meeste spellen te spelen vanaf 2 personen. Dit zorgt ervoor dat je de spellen nog steeds kunt spelen – zelfs wanneer je visite hebt! Verder zijn er ook dobbelspellen die geschikt zijn als solitaire variant. Je kunt dan ook in je eentje een spel spelen.

De nieuwe dobbelspellen hebben vaak meer interactie tussen spelers dan wat je bijvoorbeeld gewend bent bij Yahtzee. Ook als je een dobbelspel voor 2 personen speelt. Vaak gelden bepaalde dobbelstenen namelijk voor alle spelers. Hierdoor moet ook de dobbelaar nadenken over welke stenen hij kiest en voor de rest van de spelers overlaat.

Dobbelspel spelen? Bestel vandaag!

Bij De Spelletjeskamer vind je diverse leuke spellen om zelf te hebben of om aan iemand anders te geven als een cadeau. Zo kun je bij ons dobbelspellen los bestellen of kopen in een pakket met andere spellen . Als je bestelling een waarde heeft van €50,- of meer, dan nemen wij zelfs de verzendkosten voor de rekening. Dat wil zeggen dat je pakketje gratis verzonden wordt!

Let op: het aanbod van de spellenpakketten verschilt. Dus houdt onze site goed in de gaten!

Gerecycled verzendmateriaal

Al onze dobbelspellen worden verzonden in gerecycled verzendmateriaal, namelijk in dozen van gerecycled golfkarton. Wanneer er opvulmateriaal nodig is, dan maken wij onder andere gebruik van shredder karton. Shredder karton is gemaakt van gebruikte dozen. Deze gebruikte dozen worden door een speciaal apparaat gehaald om gerecycled opvulmateriaal te creëren.

Verder staat op je digitale factuur vermeld wat er in de doos behoort te zitten, bijvoorbeeld welke leuke dobbelspellen je hebt gekocht. Het bestelnummer van jouw bestelling staat op het verzendlabel. Door alles te vermelden op de factuur en het verzendlabel is er geen pakbon nodig. De verzendlabels die wij gebruiken zijn tevens van gerecycled papier.

Mocht er toch papier in het verzendpakket zitten? Dan is dit tevens gemaakt van gerecycled materiaal. We verzenden zoveel mogelijk bestelde spellen in één zending. Wij hopen op deze manier ons steentje bij te kunnen dragen aan een duurzame wereld.