Resultaat 1–48 van de 105 resultaten wordt getoond

Kaartspellen

Wil je graag een leuk kaartspel kopen dat je met het hele gezin kan spelen of juist alleen met volwassenen omdat de moeilijkheidsgraad wat hoger ligt? Of ben je eerder op zoek naar een bekend kaartspel voor 2 personen? Dit alles en nog veel meer vind je bij De Spelletjeskamer! In het bovenstaande assortiment zijn alle beschikbare spellen met kaarten te bewonderen. Van slagenspellen tot aan aflegspellen: wij hebben het allemaal in huis. Dus scroll gelijk omhoog om het gewenste spel toe te voegen aan je winkelwagen!

Wacht je met het kopen van een kaartspel, omdat je niet weet welk spel bij jou past? Lees dan gerust verder! Wij geven je graag wat tips en advies zodat ook jij het spel vindt waar je naar op zoek bent.

Populaire kaartspel kopen

Kaartspellen worden zoals de naam suggereert gespeeld met kaarten. Echter, niet elk spel is daardoor hetzelfde. Er zijn namelijk verschillende soorten kaartspellen beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld spelen met stokkaarten. Daarnaast zijn er ook spellen die een eigen set kaarten hebben, compleet met instructie en spelregels. Wij van De Spelletjeskamer zijn fan van kaartspellen, omdat de meeste spellen snel geleerd kunnen worden en vaak vlot te spelen zijn. Hierdoor zijn dit soort spellen handig om tussendoor te doen of om gezellig en laagdrempelig met een groep te spelen. Zelf spelen wij graag deze leuke kaartspellen. Dat is tevens terug te zien in het bovenstaande assortiment. Een greep uit onze favorieten: ‘Port Royal’, ‘L.A.M.A’, ‘Saboteur het duel’ en ‘DoDeLiDo’. Kortom, bij De Spelletjeskamer ben je ook aan het juiste adres als je populaire kaartspellen wilt kopen!

Soorten kaartspellen

Er zijn verschillende soorten spellen met kaarten. Vind je het lastig om een spel te selecteren? Om je een handje te helpen zetten wij hier even kort alle kaartspellen op een rij. Zo heb je onder andere de keuze uit slagenspellen, pesten, verzamelen, afleggen en beproeven. Verder zijn dit soort spellen ook verkrijgbaar in de vorm van een spellenpakket .

Aflegkaartspellen

Bij aflegkaartspellen is het doel om als eerste alle kaarten uit te spelen of om te voorkomen dat je de laatste speler bent die over is met kaarten in de hand. Dit type spel is doorgaans erg populair bij de jongere spelers onder ons. Leuke aflegkaartspellen zijn bijvoorbeeld ‘Ligretto’ en ‘L.A.M.A’.

Beproeving spellen

Beproeven spellen speel je zo lang mogelijk door om tot een betere hand kaarten te komen of je kunt passen en afwachten wat je tegenspeler doet. Overspeel je je hand? Dan verlies je. Pas je een beurt en weet je tegenstander een beter hand te krijgen? Dan verlies je ook. Een voorbeeld van een beproeven kaartspel is ‘Jatten’.

Slagenspellen

Bij slagenspellen is het vaak de bedoeling dat je een kleur volgt. Je speelt met dit type spel verschillende rondes die elk afzonderlijk worden geëvalueerd om een winnaar te bepalen. Je wint een slag door bijvoorbeeld een kaart met de hoogste waarde van een reeks te spelen of door middel van een troef. Voorbeelden van slagen spellen zijn ‘Claim’ en ‘De Crew’.

Spellen met stokkaarten

Iedereen kent het spel ‘pesten’. Om dit spel te spelen heb je simpelweg een stok kaarten nodig. Er zijn dus geen bijzondere of speciale kaarten die bij dit spel horen. Inmiddels bestaan er dan ook meerdere varianten van pest-kaartspellen. Het doel van dit soort spellen is voornamelijk je tegenstander zoveel mogelijk dwars zitten door een kaart neer te leggen die de tegenstander moet wegwerken.

Aangezien het concept van ‘pesten’ met stokkaarten zo aangeslagen is door de jaren heen, zijn er tegenwoordig ook snelle kaartspellen uitgebracht met hun eigen set kaarten. Leuke pest-kaartspellen zijn bijvoorbeeld ‘Saboteur’ en ‘Beverbende’.

Verzamelkaartspellen

Uiteraard zijn er ook spellen waarbij pesten niet het doel is. Een goed voorbeeld hiervan zijn spellen waarbij je iets moet verzamelen. Verzamelkaartspellen zijn spellen waarbij je bijvoorbeeld setjes moet verzamelen om vervolgens punten te scoren. Populaire voorbeelden zijn ‘kwartet’, ‘Boonanza’ en ‘Lost Cities’.

Jouw pakketje in gerecycled verzendmateriaal!

Als je ervoor kiest om een spel te kopen bij De Spelletjeskamer, dan kun je rekenen op een paar beloftes. Zo rekenen we ten eerste geen verzendkosten voor bestellingen ter waarde van €50,- of meer. Ten tweede gebruiken wij alleen gerecycled verzendmateriaal om je gekochte spellen te versturen. De dozen bestaan namelijk uit gerecycled golfkarton. Bovendien gebruiken wij onder andere shredder karton als opvulmateriaal. Dit is karton gemaakt van gebruikte dozen.

Ten derde krijg je een digitale factuur. Daarop staat vermeld wat er in de doos hoort te zitten. Verder staat jouw bestelnummer op het verzendlabel vermeld. Uiteraard is de verzendlabel ook gemaakt van gerecycled papier. Door al deze informatie te vermelden op de digitale factuur en het verzendlabel, is er vervolgens geen pakbon nodig. Indien er toch papier in het pakket zit, dan kun je erop rekenen dat dit ook gemaakt is van gerecycled materiaal. Verder proberen we altijd zoveel mogelijk gekochte spellen in één zending te verwerken. Wij willen zo ons steentje bijdragen aan een duurzame wereld.