Spellen kopen bij De Spelletjeskamer

Als je spellen zoekt en deze online wilt kopen, dan ben je bij De Spelletjeskamer aan het goede adres! Wij verkopen namelijk bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en zelfs spellenpakketten. Dus kijk gerust rond op onze site om het gehele assortiment te bewonderen.

Onze spellenpakketten zijn ideaal als je meerdere spellen tegelijkertijd wilt kopen voor een leuk prijsje. Bovendien is elk pakket door ons persoonlijk samengesteld. Hierdoor wisselt het assortiment. Zo zijn bepaalde pakketten met andere woorden tijdelijk verkrijgbaar. Het spellenpakketten-assortiment verandert eens in de zoveel tijd, dus hou onze site in de gaten!

Heb je toch liever een los spel? Dat is ook zeker mogelijk. Klik simpelweg op de gewenste categorie spellen om ons aanbod te bekijken. Mis je echter nog bepaalde spellen op onze site? Stuur ons dan gerust een bericht! Vervolgens gaan wij kijken of we je alsnog kunnen helpen.

Gezelligheid in huis halen

Spelletjes spelen staat doorgaans gelijk aan gezelligheid. Wil je een gezellig dag of avond hebben met vrienden, familie of collega’s? Sla dan je slag en bestel vandaag nog een paar leuke spellen bij ons. Maak simpelweg een keuze uit ons gevarieerde assortiment gezelschapsspellen en haal ook die gezelligheid in huis!

Diverse spellen

De Spelletjeskamer heeft niet alleen gezelschapsspellen en spellenpakketten op voorraad. Bij ons vind je tevens allerlei diverse spellen. Om het maken van een keuze makkelijker voor je te maken, hebben wij de spellen opgedeeld in drie categorieën: bordspellen, dobbelspellen en kaartspellen.

Bordspellen

Wist je dat bordspellen al eeuwen bestaan? Het allereerste bordspel is namelijk al duizenden jaren oud. Doorgaans worden bordspellen gespeeld op een speelbord. Er wordt daarnaast gebruik gemaakt van stukken, fiches, stenen of dobbelstenen. Vaak zijn bordspellen bedoeld voor meerdere mensen. Dus nodig gerust je vrienden, familie of collega’s uit en speel onze leuke bordspellen!

Dobbelspellen

Dobbelspellen worden gespeeld met dobbelstenen. Geluk is bij deze spellen een belangrijke factor. De laatste jaren is de ‘Roll & Write’ erg populair. Dit zijn dobbelspellen waarbij je eerst een x aantal stenen gooit. Vervolgens noteer je het resultaat van je worp op een speciaal scoreblok. Het grote voordeel aan dit type spellen is dat ze vrijwel altijd compact van formaat zijn. Je hebt tevens geen grote tafel nodig om te dobbelen. Heb jij wel zin in een snel en interactief spel? Dan is een dobbelspel echt iets voor jou. Kijk daarom gerust bij onze dobbelspellen.

Kaartspellen

Kaartspellen zijn ontstaan in China en zijn, net als bordspellen, duizenden jaren oud. Zoals de naam suggereert worden kaartspellen gespeeld met kaarten. Er zijn echter wel verschillende soorten kaartspellen beschikbaar. Zo kun je kaartspellen spelen met een stok kaarten. Daarnaast zijn er ook kaartspellen met een eigen set kaarten. Wij verkopen verschillende leuke kaartspellen. Neem dan ook een kijkje op de kaartspellen pagina om ons complete assortiment te ontdekken.

Gerecycled verpakkingsmateriaal

De natuur vinden wij erg belangrijk. Daarom proberen wij bij te dragen aan een duurzame wereld door de spellen te verzenden in 100% gerecycled karton en opvulmateriaal. Zo worden jouw spellen verzonden in dozen van gerecycled golfkarton. Wanneer er opvulmateriaal nodig is, dan maken wij onder andere gebruik van shredder karton. Dit is opvulmateriaal gemaakt van gebruikte dozen die door een speciaal apparaat zijn gehaald om ze te ‘shredden’.

Verder staat op je digitale factuur vermeld wat er in de doos behoort te zitten. Het bestelnummer van jouw bestelling wordt daarnaast op het verzendlabel genoteerd. De verzendlabels die wij gebruiken zijn tevens van gerecycled papier. Dit geldt ook voor eventueel extra papier dat gebruikt wordt bij de verzending. We verzenden zoveel mogelijk producten in één zending en niet in losse zendingen om zo ons steentje bij te dragen aan een groene, duurzame wereld.