Retourneren

Retourvoorwaarden

Hoe retourneer ik mijn producten?

  1. Laat ons weten welke producten je wilt retourneren. Dit kun je doen door ons online retourformulier in te vullen binnen 30 dagen na ontvangst van je pakket. Of download ons herroepingsformulier.
  2. Wij sturen jou zo snel mogelijk een verzendlabel via de mail. Print dit verzendlabel uit en plak het label op de doos, over jouw eigen adresgegevens heen.
  3. Breng het pakket na aanmelding binnen 14 dagen bij een PostNL punt. Het pakket wordt gratis verzonden. Bewaar het bewijs van verzending. Mocht er toch iets fout gaan dan is het bewijs van verzending belangrijk.
  4. Het bedrag wordt binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour terugbetaald. Wanneer we het retourpakket eerder hebben ontvangen en het voldoet aan de retourvoorwaarden dan storten we het bedrag binnen 5 werkdagen terug op jouw rekening.
  5. LET OP! De reeds betaalde verzendkosten van de ‘heenweg’ worden alleen vergoed als je de complete bestelling retourneert. Als je een deel van je bestelling retourneert, worden de verzendkosten van de ‘heenweg’ niet vergoed.
  6. Mocht je bestelling boven de 50 euro uitkomen dan is er sprake van gratis verzending. Als je een deel van de bestelling retourneert en het overgebleven bedrag onder de 50 euro uitkomt, worden de bij het product horende verzendkosten van het terug te betalen bedrag afgetrokken (bijvoorbeeld: je bestelling van 2 producten is 64 euro. Je retourneert 1 product van 34 euro. Er blijft 30 euro over, dit bedrag is lager dan de grens van gratis verzending. Je krijgt 34 – 3,95 teruggestort).
  7. Heb je een spellenpakket gekocht dan dient het gehele pakket volledig geretourneerd te worden.

CONTACTINFORMATIE

logo_de_spelletjeskamer

Webshop voor diverse gezelschapsspellen zoals bordspellen, kaartspellen, dobbelspellen en spellenpakketten.

Heb je vragen over hoe wij jou kunnen helpen? Stuur ons een e-mail of een Whatsapp en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 
KvK: 80377602
Btw: NL003431104B87

Veelgestelde vragen

Retourneren kan binnen 30 dagen. De 30 dagen starten na het ontvangst van je bestelling. Je dient het online retourfomulier in te vullen. Daarna kun je het artikel ongeopend retourneren. Stuur het artikel goed ingepakt terug in de originele verpakking. Wanneer je een spellenpakket terugstuurt dien je het gehele pakket volledig te retourneren.

Ja, retourneren is gratis. 

Breng het retourpakket naar een PostNL punt. 

Het bedrag wordt binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour terugbetaald. Wanneer we het retourpakket eerder hebben ontvangen en het voldoet aan de retourvoorwaarden dan storten we het bedrag binnen 5 werkdagen terug op jouw rekening.

Een spellenpakket kan alleen in zijn geheel geretourneerd worden. Wil je toch liever één spel uit het pakket houden? Retourneer dan het hele spellenpakket en bestel het spel apart op onze site.

Heb je nog vragen?