Resultaat 1–48 van de 123 resultaten wordt getoond

Wavelength

27,95

Ticket to Ride: France/Old West

34,95

Sagrada

34,95

Ticket to Ride: USA 1910

15,95

Mysterium Park

22,95

Meadow

38,95

Coatl

31,95

Caesar’s Empire

38,95

Azul Glanzend Paviljoen Expansie

14,95

Everdell: Spirecrest

56,95

De Kwakzalvers van Kakelenburg: De Alchemisten

24,95

De Taveernen van de Oude Stad: Kamer te Huur

24,95

Juicy Fruit

34,95

Calico

39,95

Tiny Towns: Experts

28,95

Architecten van het Westelijk Koninkrijk: Ambachtslieden

36,95

Parijs

14,95

Lamaland

27,95

Carcassonne 20 jaar Jubileumeditie

34,95

Chronicles of Crime: 1900

26,95

Ticket to Ride: Rails & Sails

58,95

Beez

32,95

Riftforce

19,95

Architecten van het Westelijk Koninkrijk

48,95

Ticket to Ride: New York

19,95

De Dwergen van Nidavellir

36,95

Memorinth

18,95

Het Magische Labyrint

27,95

New York Zoo

34,95

Ubongo

29,95

Ticket to Ride: Amsterdam

19,95

Aqualin

19,95

Chronicles of Crime 1400

26,95

30 Seconds Uitbreiding

17,95

My City

27,95

Dixit

28,95

Louis Liaan

21,95

Krokodil met Kiespijn

26,95

Stef Stuntpiloot

34,95

La Cucaracha Pocket

11,95

Keezenspel

17,95

Stratego

38,95

Monopoly Classic

29,95

Droomhuis

27,95

Wingspan Uitbreiding: Oceanië

29,95

Chronicles of Crime

34,95

Paranormale Detectives

29,95

Paleo

43,95

Bordspellen

Ben je op zoek naar een nieuw bordspel om te ontdekken? Of wil je graag een spel aan iemand geven als cadeautje? Dan ben je bij De Spelletjeskamer aan het juiste adres! Op deze pagina vind je namelijk een gevarieerd assortiment bordspellen: van strategische spellen tot aan coöperatieve varianten. Hierdoor is er voor iedereen wat te vinden. Werp daarom gelijk een blik in het bovenstaande assortiment om zelf te zien wat er momenteel verkrijgbaar is bij ons.

Weet je niet zo goed wat voor spel je zoekt en kun je wel wat hulp gebruiken? Lees in dat geval eventjes verder. Wij van De Spelletjeskamer geven je namelijk graag advies en tips. Gewapend met die kennis wordt het kinderspel om een goede match te vinden!

Leuke bordspellen

Elk spel is weer anders en dat maakt dat er voor iedereen wel een leuk bordspel tussen zit. Zo verkopen wij bordspellen van verschillende uitgevers. Denk hierbij aan 999 games, White Goblin Games, Days of Wonder en Asmodee. Daarnaast hebben we van tijd tot tijd spellen in de aanbieding. Deze spellen kun je vinden onze webshop door middel van het label ‘Sale’. Verder zijn de meeste bordspellen die wij verkopen Nederlandstalig. Mocht een spel een andere taal hebben? Dan staat dit vermeld staan bij de beschrijving. Bovendien zijn bordspellen bij ons te koop in de vorm van een spellenpakket . Het exacte aanbod van de spellenpakketten kan afwisselen. Houd daarom onze site goed in de gaten!

Mis je een spel op onze site? Laat ons dan weten welk leuk bordspel jij mist! Vervolgens gaan wij kijken of we deze alsnog kunnen toevoegen.

Bordspellen voor 2 personen

Zoek je een spel specifiek voor 2 personen? Dan kun je dit makkelijk vinden door te filteren bij onze bordspellen. Vervolgens kun je precies zien welke spellen speelbaar zijn voor 2 spelers. Ditzelfde geldt als je op zoek bent naar een leuk spel voor kinderen. Je kunt bij ons eenvoudig op elke leeftijdscategorie filteren. Hierdoor voorkom je tegelijkertijd teleurstelling bij de jarige job, omdat een spel nog niet geschikt is.

Populaire bordspellen

Ook voor de populaire bordspellen ben je bij De Spelletjeskamer aan het juiste adres. Voorbeelden van populaire spellen zijn natuurlijk ‘Monopoly’, ‘Mens Erger Je Niet’ en ‘Catan’. Naast deze klassiekers zijn er inmiddels meer spellen erg geliefd. Denk bijvoorbeeld aan ‘Ticket to Ride’, ‘Azul’, ‘Patchwork’, ‘30 seconds’ en ‘Splendor’. Veel van deze spellen zijn dan ook te vinden in het assortiment bovenaan deze pagina!

Verschillende soorten bordspellen

Je kunt tegenwoordig kiezen uit verschillende soorten bordspellen. Ben jij door de ruime keuze het overzicht kwijt? Weet je niet goed welk soort spel bij jou past of bij degene aan wie je het spel wil geven? Wij schieten te hulp! Hieronder lichten wij kort toe wat voor spellen er zijn. Denk bijvoorbeeld aan strategische en coöperatieve spellen.

Coöperatieve spellen

Bij coöperatieve bordspellen staat samenwerken centraal. Je speelt bij deze spellen met andere woorden niet tegen elkaar, maar juist met elkaar. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt moet worden door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Het spel zelf zorgt in dit geval voor uitdaging, want er zijn immers geen tegenstanders. Hoewel je probeert samen te winnen, kun je natuurlijk ook nog steeds samen verliezen.

Deze bordspellen zijn speciaal ontworpen om vaardigheden zoals samenwerken, overleggen en altruïsme te stimuleren. Bekende coöperatieve spellen van dit moment zijn ‘Pandemic’, ‘Het verboden eiland’, ‘De legenden van Andor’ en ‘Escape Room’ spellen.

Strategische spellen

Bij strategische bordspellen word je als speler uitgedaagd om je strategisch inzicht te gebruiken om het spel te winnen. Dat wil zeggen dat je regelmatig verder moet nadenken dan één zet. Over het algemeen zijn dit soort strategiespellen dan ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Voorbeelden van klassieke strategische spellen zijn dammen, ‘Levensweg’, ‘Monopoly’ en ‘Risk’. Inmiddels bestaan er veel nieuwe soorten strategiespellen. Denk hierbij aan ‘Uno’, ‘Ticket to Ride’, ‘Patchwork’, ‘Kolonisten van Catan’ en ‘Carcassonne’.

Bordspellen kopen bij De Spelletjeskamer

Heb je een leuk bordspel in het bovenstaande assortiment gevonden? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog een bestelling bij De Spelletjeskamer! Als je een bordspel koopt bij ons, dan kun je rekenen op een aantal beloftes. Zo hoef je ten eerste geen verzendkosten te betalen als je voor €50,- of meer een bestelling plaatst.

Ten tweede streven wij ernaar om ons steentje bij te dragen aan een duurzame wereld. Om dit te realiseren gebruiken bij enkel en alleen gerecycled verzendmateriaal. Zo worden jouw bordspellen verzonden in dozen gemaakt van gerecycled golfkarton. Voor opvulmateriaal gebruiken wij onder andere shredder karton. Shedder karton is het eindproduct van gebruikte dozen die door een speciaal apparaat gehaald worden om gerecycled opvulmateriaal te creëren.

Om verder op materiaal te besparen en duurzame alternatieven te gebruiken, staat ten derde alle informatie vermeld op de digitale factuur en het verzendlabel. Op de digitale factuur staat aangegeven wat in de doos hoort te zitten. Jouw bestelnummer is vermeld op het verzendlabel, dat gemaakt is van gerecycled papier.

Als we onverhoopt toch papier moeten verwerken in jouw pakket, dan kun je er ten vierde op rekenen dat dit altijd gemaakt is van gerecycled materiaal. Uiteraard verzenden wij altijd zoveel mogelijk spellen in één zending. Dat wil zeggen dat we niet elk spel los versturen als dit gemakkelijk bij elkaar in één doos past.