Reviews

Review L.A.M.A.

Review-Header-LAMA

👨‍👩‍👧‍👦  2-6 spelers            ⏳  20 minuten            👶️  vanaf 8 jaar        🎲  999 games          🌍   Nederlands

Inhoud

Omschrijving

Het motto van L.A.M.A. is: Leg Alle Minpunten Af. Elke beurt probeer je kaarten af te leggen, anders krijg je er minpunten voor. Kun je niets afleggen, dan beslis je om te passen of een (hopelijk goede) kaart te trekken. Je krijgt minpunten in de vorm van fiches. Lukt het je om al je kaarten kwijt te raken, dan mag je een fiche teruggeven. En dat mag er één van waarde 1 of van waarde 10 zijn. Aan het einde wint de speler met de minste minpunten! L.A.M.A. is een grappig en toegankelijk kaartspel met zeer eenvoudige spelregels! 

Review

L.A.M.A. is een simpel kaartspel dat je makkelijk tussendoor speelt. Dit is erg fijn als je een keer een spel wilt spelen, maar weinig tijd hebt.  Wij spelen dit spel ook weleens als er een gerecht nog de oven in moet.
In dit spel zit weinig tactische uitdaging, dus als je hier erg van houdt is dit misschien niet jouw spel.
Met 2 spelers kan een potje soms wat lang duren, omdat je elke keer weer minpunten kunt inleveren, het spel eindigt wanneer iemand 40 minpunten heeft. Toch is onze ervaring dat een potje met 2 spelers een fijne speelduur heeft.  Het leuke is dat je iedereen dit spel snel kunt leren, want de spelregels zijn echt heel makkelijk.