Informatie rondom Corona

Corona

Het kan voorkomen dat een bestelling langer onderweg is dan gepland. Wij doen ons best om te zorgen dat alle bestellingen zo snel mogelijk worden verwerkt. Bestellingen die voor 20:00 zijn besteld worden binnen 2 werkdagen (als alles mee zit) bezorgd.

Bestellingen in de gemeente Kaag en Braassem worden door ons persoonlijk binnen een werkdag bezorgd. Mocht je vragen hebben of een spel op tijd binnenkomt, stuur ons gerust een mail of een whatsapp.

PostNL

PostNL kan het (zeker in deze tijd) drukker hebben dan normaal. Houdt goed je bestelling via het Track & Trace nummer in de gaten. Dit nummer kun je invullen op deze pagina. Het Track & Trace nummer kun je vinden in je mail.

PostNL volgt de RIVM-richtlijnen en nemen hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. PostNL zorgt er voor dat hun medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Heb je nog vragen?

CONTACTINFORMATIE

logo_de_spelletjeskamer

Webshop voor diverse gezelschapsspellen. Naast losse spellen ook kant-en-klare  spellenpakketten verkrijgbaar.

Heb je vragen over hoe wij jou kunnen helpen? Stuur ons een e-mail of een Whatsapp en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 
KvK: 80377602
Btw: NL003431104B87